Heb ik geluksbrenger nodig?

Roos Willems

№! Het is echt een nuttig item! Waarom? Omdat het dingen beter maakt!

Ik heb een zeer gelukkige charme collectie en het bevat een aantal zeldzame charmes en charmes met zeer speciale kwaliteiten. Alle gelukkige charmes die ik heb begaafd aan mij door de gelukkige mensen. En niet alleen voor de geluksbrenger, maar ook voor mijn kinderen. Als ik de gelukkige charme aan mijn kinderen geef, geeft het hen vreugde en het maakt hen gelukkig.

Voor elke gelukkige charme die ik geef, denk ik aan de persoon die ik gaf het aan en hoeveel hij of zij genoten. Ik vertel mijn kinderen vaak dat ik wil dat ze net zoveel van mijn geluksbrengers genieten als van de mijne. Dus de volgende keer dat je geluk charme, na te denken over hoe gelukkig en goed je iemand die je vriend te maken.

Hoe zit het met jou? Denk je erover na met je geluksbrengers of alleen je kinderen? Als je denkt aan een geluksbrenger voor je kinderen, aan welke denk je dan? Heb je zelf geluksbrengers die je met anderen wilt delen? Deel uw gedachten met ons in de commentaar hieronder. En zoals altijd horen we graag van je. Dit is het derde deel van mijn interview met Roos. Ik heb al twee delen geschreven en we zullen doen 3 meer interviews op een rij te beginnen in januari. Geniet van het lezen en laat me weten wat je denkt. Om mijn verjaardag te vieren, wil ik u uitnodigen voor een speciale blogpost waar ik zal praten over mijn eerste twee blogposts en ook over mijn tweede blogpost. In tegenstelling tot Berba Portemonnee kan het dus veel meer klinkende. Zodat je mijn tweede post niet mist, kom dan naar deze blogpost. Dus laten we praten over geluksbrengers. Geluksbrengers komen in verschillende soorten, maar de meest populaire zijn de kleine metalen charmes gemaakt door het Duitse bedrijf Jünglingen. Je vindt ze op veel verschillende plekken in Amsterdam (Kroeger, Buitenland, Delft, Utrecht, Den Haag, Vlissingen, Utrecht, Amsterdam, Heerlen, Amsterdam en Utrecht). Dus om ervoor te zorgen dat je de charmes die je wilt krijg je geduld en weet welke charmes je wilt. Als het gaat om deze charmes u kiezen voor een gouden versie (een gouden charme kan kosten van 5 - 40 €) of een zilveren versie (vanaf 20 €). In tegenstelling tot geluksbrenger, kan dit het veel meer aan te bevelen. U moet ook controleren wat de beste charme in uw prijsklasse. Er zijn veel verschillende soorten geluksbrengers die er zijn. Om er zeker van te zijn dat je in staat zal zijn om een perfecte geluksbrenger te kopen, moet je een test doen met je geluksbrenger. Hier zal ik uitleggen hoe dat in detail te doen.

Test

De eerste stap is om naar de website van de gelukkige charme dealer en check out hun prijzen. Aangezien de prijzen variëren van plaats tot plaats, zal het een goed idee om te proberen en te kopen ten minste 2 van hetzelfde type van geluk charme in een bestelling. Wanneer u een gouden charme koopt, eerst uw vriend om u te helpen het op te halen. Nu moet je de gouden charme kopen met een gouden ring. Je moet dit doen omdat de prijs zal variëren afhankelijk van de locatie van de gouden charme in kwestie.