contacteer mij

Roos Willems

Contact opnemen

Ik ben altijd beschikbaar voor chat.

Ik ben een kleine Nederlandse blogger die graag leest, blogt over en foto's maakt van geluksbrengers en grappige gebeurtenissen. Ik vind het leuk om plezier te hebben, plezier te hebben en plezier met je te hebben en ik hoop dat ik je kan helpen, als er dingen zijn die je graag wilt weten. Ik hoop te blijven bloggen en hopen dat op een dag zal ik genoeg lezers te kunnen een maandelijkse column te publiceren. Neem contact met mij op als u op zoek bent naar iets specifieks of hebben een evenement dat u wilt dat ik blog over. Ik kan meestal al uw vragen beantwoorden en ik kan u ook advies geven over hoe u iets organiseren dat u hebt gepland of wilt hebben. Als u wilt houden me op de hoogte van mijn bloggen, u zich abonneren op mijn blog en / of volg me op twitter. Ik heb geen website, maar voel je vrij om deze site te gebruiken als je niet weet hoe contact met mij op te nemen.

Ik ben erg vriendelijk en bereid om te helpen op welke manier mogelijk. Als je wilt weten wat voor cadeaus ik leuk vind, vraag het dan gerust.

Als je vragen hebt over de blog of me iets wilt vertellen, kun je me in het Nederlands schrijven. Ik ben bijvoorbeeld bereid om eventuele opmerkingen te vertalen. Ik lees graag wat je te zeggen hebt. Als u een zin voor mij wilt vertalen, u een wordpress-account gebruiken om het te doen of, u mij de zin via e-mail sturen. Als u dat doet, u ook om mijn vertaling vragen. Ik ben ook erg goed in vertalen van Nederlands naar Engels. Er is een Nederlandse versie van de blog en de Engelse ook. Om te beginnen wil ik zeggen dat ik het absoluut geweldig vind hoe gelukkig charmes in het Nederlands worden geportretteerd. Ik had ook het geluk om verschillende Nederlanders te ontmoeten tijdens mijn reis.

Onze openingstijden